Prosjektet

Natursteinen som utvinnes fra Strand & Enger sitt eget pukkverk, blir primært brukt for oppbygging av støttemurer. Denne steinen, som er nøye utvalgt og hentet fra egne ressurser, gir ikke bare strukturell integritet, men legger også til et naturlig og varig preg på landskapet.

Bruken av lokal naturstein indikerer ikke bare en bevissthet om bærekraft, men også en dypt forankret forpliktelse til å utnytte egne ressurser for å skape estetisk tiltalende og funksjonelle resultater i hvert prosjekt. Strand & Enger viser dermed ikke bare faglig kompetanse, men også et dedikert fokus på å integrere lokale ressurser for å oppnå målsettingene i hvert enkelt oppdrag.

Andre prosjekter

VGM Follum

Strand og Enger Anlegg AS har på prosjektet VGM Follum utført en større jobb for å utvide infrastruktur til ny biokarbon fabrikk for VOW Green Metals. Lengden på grøftene i prosjektet er i overkant av 700 meter.

Naturstein fra eget pukkverk

Strand & Enger utvinner naturstein fra eget pukkverk. Steinen blir primært brukt til oppbygging av støttemur i forbindelse med egne prosjekter.

NCC Roads – diverse oppdrag

Vi har utført en rekke av varierte oppdrag i samarbeid med NNC Roads. Dette partnerskapet kan best sammenlignes med å åpne en smågodtpose – en miks av utfordrende og spennende oppgaver. Variasjonen av oppdrag gir et innblikk i det allsidige samarbeidet vi har utviklet.