Vår historie

Strand & Enger Anlegg AS ble etablert av Håkon Strand og Per Enger i 2009. De kom begge fra hvert sitt enkeltpersonforetak og hadde ryggsekken full av kunnskap, kontakter og mange, mange timer med praktisk arbeid.

Anders Flågan Strand har etter hvert tatt over etter far Håkon. Anders er i dag daglig leder og eier sammen med Per Enger. Vi har vokst jevnt og trutt opp gjennom årene og blitt stadig flere. I 2022 passerte vi for første gang 100 millioner kroner i omsetning.

Vi satser på framtida

Vi er i dag 34 ansatte medregnet vår datterbedrift Sigdalpukk. Vi ønsker å være langt framme i skoa når det gjelder å gi de ansatte muligheter. Vi tilbyr derfor kompetanseheving som ADK1 rørleggersertifisering eller andre sertifiseringer. Dette gir kunnskap som kommer oss alle til gode – både den enkelte ansatte, våre kunder og oss som selskap.

Tilgang på moderne utstyr, verktøy og teknologi og fokus på HMS er også viktige deler av vår framtidssatsing. Den stabile lønningslista og en god dose humor gjør oss ganske sikre på at vi gjør noe rett.

Strand & Enger Anlegg er godkjent lærebedrift og vi har til enhver tid lærlinger inne. Vi er også ja-bedrift og tar imot elever fra ungdomsskolen på arbeidsuke eller på mer fast basis. Vil du vite mer om å være lærling eller elev hos oss, så er det bare å ta kontakt!

Engasjert i lokalsamfunnet

Mange av oss i Strand & Enger Anlegg har tråkket våre barnesko i bygda og ønsker at Sigdal skal fortsette å være et attraktivt sted å bo og jobbe. Derfor har vi et stort lokalt engasjement. Enten det handler om å sponse idrettslaget med diesel til tråkkemaskinen, låne bort utstyr til dugnader, fikse premier til 17. mai-lotteri eller sponse Stolpejakten – vi vil gi tilbake der det skjer i bygda.

Lokal rekruttering av ansatte og fokus på å ta jobber i rimelig avstand fra bygda er også et ledd i vårt lokale engasjement.

Vår maskinpark

Er du som oss, så setter du pris på en god maskinliste. For enkelhets skyld holder vi den ganske overordna. Strand & Enger Anlegg har blant annet:

  • Beltegravere fra 8 til 40 tonn
  • Hjulgravere med henger
  • Lastebiler for massetransport, tippbil og henger
  • Krokbil og flyttehenger
  • Mobilt knuseverk

Kontaktpersoner

Anders Flågan Strand

Daglig leder og eier

917 79 975

anders@strandogenger.no

Per Enger

Eier og potet

975 84 575

per@strandogenger.no

Mikael Nymoen

Prosjektleder

913 78 834

mikael@strandogenger.no

Ingebjør Kolbjørnsrud

Regnskap og Økonomi

957 32 930

ingebjor@strandogenger.no

Vi leverer varene

Noen av oss har drevet i anleggsbransjen i en mannsalder, andre står i startgropa som lærlinger eller har fått et respektabelt antall timer bak ratt og spaker. Til sammen er vi et lag på 34 personer som kan løse ditt prosjekt på en trygg og god måte. Vi legger lista høyt for kvaliteten i våre leveranser. At vi er presise, har høy arbeidsmoral og ryddig administrering er egenskaper som kundene våre setter pris på.

Åpenhetsloven

Strand og Enger Anlegg AS med datterselskap Sigdal Pukk utøver virksomhet innen salg av anleggstjenester, produksjon av masser og utsalg av masser.

Vi ønsker å være åpne og etterrettelige om hvordan vi organiserer i vår virksomhet i samsvar med Åpenhetsloven.